Menü
Információ:
Megtalál:
Megtalál:
Ajánlatkérés: 0 db termék


Etalon Vetőmag Kereskedelmi és

Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

GINOP Plusz-1.2.1-21

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési
kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatásaProjektazonosító:GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00975
Támogatás összege: 20.540.548 Ft
Támogatás intenzitása:70%
Projekt címe:Technológiai fejlesztést eredményező
eszközbeszerzés az Etalon Vetőmag Kft.-nél

 
A projekt bemutatása:

Vállaltunk vetőmag kereskedelmi tevékenységgel foglalkozik. A forgalmazás elsősorban zöldítő vetőmagok és keverékek értékesítését jelenti viszonteladóink és végfelhasználóink felé. Vállalatunk kizáróan fémzárolt, minősítő bizonyítvánnyal rendelkező, jó minőségű vetőmagokat forgalmaz. Az Etalon Vetőmag Kft. elkötelezett a minőségi termékek forgalmazása mellett. Az általunk kínált vetőmagok mindegyike megfelel a zöldítés és az AKG program előírásainak. Megalapozott szakmai tapasztalat alapján garantáljuk vásárlóink számára a minőségi kiszolgálást. Fontosnak tartjuk a külföld felé nyitást, hogy nemzetközi mezőnyben is versenyképes szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. Kollégáink nagyfokú szakmai tudással rendelkeznek és állnak a partnereink rendelkezésére. A kereskedelmi és agronómiai ismereteken kívül, a jogszabályi előírások betartásában is kiemelt segítségére vagyunk vásárlóinknak.

A pályázat keretén belül az alábbi tevékenységek megvalósítása került tervezésre:

  • 1 db KMK NB2 Vetőmag-zsákoló: Alkalmas ládák, zsákok feltöltésére. Kétrétegű, erős PVC-ből készült, leengedhető eséscsillapító biztosítja a töltés folyamán, a lehető legkisebb károsodást.
  • 1 db TS 142T traktor fűnyíráshoz: A TS 142T beépített fűgyűjtővel ellátott, kiváló felszereltségű gép, amely egész évben használható nagy kertekben és egyéb nagy területeken. Igényes gyepápoláshoz, gyakori használatra.
  • 1 db SWEEPER SW750 takarítógép: Ez az akkumulátoros seprőgép nagyon sokoldalú és bárhol alkalmazható. Halk üzemmódjának köszönhetően zajérzékeny területeken is végezhető tisztítás. A beépített töltőjével időt lehet megtakarítani.
  • 1 db TOYOTA TRAIGO 8FBMT25 típusú elektromos targonca: OPS Kezelő-jelenlétérzékelő SAS Aktív Vezérlésű Stabilizátor: hátsótengely-stabilizáló, kormányszinkronizáló, oszlopdöntéshatároló, automatikus villaszintező, villaleengedés-gátló. A Toyota AC technológiára épülő 80 V elektromos rendszer - optimális vezérlés és teljesítmény 25,2 kW teljesítményű, első tengelybe integrált motorral és differenciállal, valamint önbeálló, energiatakarékos, karbantartásmentes, nedves (olajfürdős lamellás) fékrendszerrel.
  • 1 db LOCUS 752 kompakt rakodógépekre szerelhető Plus 200 HS 590 típusú seprőgép: A Plus seprőgép a gyűjtőtartály leszerelése nélkül szabadseprésben is képes dolgozni, 135-260 cm közötti munkaszélességgel rendelkezik. A speciális PP hullámos kefegyűrű rendszer optimális seprést és hosszú élettartamot biztosítanak. A gyűjtőtartály leszerelése nélkül lehetséges szabadseprésben is dolgozni a berendezéssel. Számtalan adapterrel és a legnagyobb mérettartománnyal, az új PLUS 590 seprőgép szinte minden hordozójárműre felszerelhető és sokoldalúan bevethető.
  • Napkollektoros rendszer: 2 db BOSCH síkkolektor elhelyezése a kiadások csökkentése és a környezetkímélő melegvíz-előállítás érdekében.
  • Képzés: 1 fő részére Digitális kompetencia fejlesztés.
  • Tanácsadás: 50 órában Kommunikációs terv elkészítése.

A projekt megvalósítása nagy mértékű fejlesztést jelent a vállalkozás életében, hiszen technológiájában meg tud újulni az Etalon Vetőmag Kft. A pályázat megvalósításával a cég versenyképessége jelentősen növekedni fog.

A projekt 2022. június 30. napján fejeződött be.