Menü
Információ:
Megtalál:
Megtalál:
Ajánlatkérés: 0 db termék
Derecskei Kártevőmentes + N
Megnevezés Derecskei Kártevőmentes + N
Összetétel 60 % Pohánka,20 % bíborhere, 20 % homoki zab
Vetésnorma július - szeptember
Kiszerelés 25
Egységár(Nettó) 570 Ft/kg
Egységár(Bruttó) 723 Ft/kg
Zsákár(Nettó) 14.250 Ft/zsák
Zsákár(Bruttó) 18.075 Ft/zsák
Hektárköltség(Nettó) 11.400 Ft/ha
Hektárköltség(Bruttó) 14.460 Ft/ha
Leírás A kártevőmentes keverékünket abból a célból hoztuk létre, hogy a zöldı́tés során ne teremtsünk ideális körülményeket gyomoknak, károsı́tó rovaroknak, gombáknak. A pohánka a gyors kelésével jó gyomelnyomóképeséggel rendelkezik, a homoki zab leggyorsabban fejlődő termesztett kalászos növényünk. Homoki zab alleopátiájának köszönhetően gátolja egyes gyomok csı́rázását, valamint a bedolgozott, elbomlott szöveteknek is van allepotaikus hatása. A talajlakó kártevők számára nem tápnövények, ı́gy a drótféreg és bizonyos fonálférgek felzasporodásától sem kell tartanunk.
Leírás A komponensek jó szárazságtűrők, ı́gy szárazabb körülmények között is megfelelő talajtakarást tudnak biztosı́tnai. Nem mélyen gyökereznek, ı́gy nem szárı́tja a talajt. A bı́borherének köszönhetően nitrogén megkötése is megvalósul. A pohánka és homoki zab fagyérzékeny, mı́g a bı́borhere áttelelő, ı́gy téli talajtakarás is biztosı́tható, ha arra van szükség. Kiemelendő ezen kı́vül, hogy nem tartalmaz keresztes komponenst, ı́gy a repce vetésforgóba is beilleszthető!
Előnyök ≠ Légköri nitrogén-megkötés (bíborhere) ≠ Talaj felső rétegének átszövése ≠ A tápanyagok kimosódása elleni védelem ≠ Vízmegőrzés ≠ Defláció és erózió elleni védelem ≠ Talajélet növelés ≠ Jó gyomelnyomó ≠ Nincs keresztes, kalászos komponens
Hátrányok Zöldtömeg mennyisége közepes
Agrotechnikai jellemzők ≠ Vetési idő szak: jú lius vége – szeptember kö zepe ≠ Vetési norma: 20-25 kg / ha ≠ Vetés mélység: 3-5 cm ≠ Gyomirtó utóvetemény korlátozásainak figyelembevétele (pl: mezotrion)
Mennyiség:
Mértékegység: