Menü
Információ:
Megtalál:
Megtalál:
Ajánlatkérés: 0 db termék
AKG Zöldugar 2
Megnevezés Zöldugar 2
Összetevők 45 % lucerna, 50 % olaszperje, 5 % bíborhere
Vetésnorma 20-25 kg/ha
Vetésidő 1. Tavaszi telepítés: március első fele 2. Őszi telepítés: augusztus 2. dekádjától szeptember első hetéig.
Kiszerelés 25 kg
Egységár(Netto) 1.390 Ft/kg
Egységár(Brutto) 1.765 Ft/kg
Zsákár(Netto) 34.750 kg/zsák
Zsákár(Brutto) 44.133 Ft/zsák
Hektárköltség(Netto) 34.750 Ft/ha
Hektárköltség(Brutto) 33.655 Ft/ha
Leírás • A zöldugar elősegítheti a talaj regenerálódását, termékenységének fenntartását (nincs magfogás és növényvédő szer használat)
Leírás • Használatukkalnemcsakanövényibiodiverzitásfokozódik,hanemélőhelykéntszolgálnakahasznosszervezeteknek,élőlényeknek(egyesrovarfajoknak,hüllőknek,kétéltűeknek,madaraknak).
Leírás • A különböző fajú növények jelenléte elősegíti a talaj hasznos mikroorganizmusainak és makro élőlényeinek térnyerését, hozzájárulva ezzel a kórokok talajban lévő nyugvó alakjainak csökkentéséhez.
Leírás • Az alkalmazott növények rövid időn belül takarják a talajt, védve azt a szél, illetve víz erózióval szemben, valamint csökkentve a gyomkonkurenciát.
Leírás • A nagy gyökértömeget adó fajok növelik a talaj szerves anyag készletét, így hozzájárulnak a humuszképződéshez. A növényi gyökerek által végzett talajlazítás javítja a talaj szerkezetét és növeli a víztartó képességet. Pillangós fajok alkalmazásával pedig növelhető a talaj nitrogén készlete, így csökkenthető a következő növény számára kijuttatandó műtrágya mennyisége.
Mennyiség:
Mértékegység: